Hirdetés

E-Cigi

Elektromos cigaretta. Információk, tájékoztatók, boltok, árak.

Friss topikok

  • Heck Elek: Elektromos cigaretta webáruház. Széles választék, jó árak, korrekt kiszolgálás: www.ecigionline.com (2011.08.18. 19:33) Az elekrtomos cigaretta
  • Cukorbeteg: Kötelezően be kell szerezni-e mindenkinek aki alkalmi dohányos :) A videó is érdekes volt :) (2010.10.18. 22:47) Újdonság! E-Pipa!

Elektromos cigaretta mindenkinek

2009.06.30. 01:06 Xaero88

Az elekrtomos cigaretta

Címkék: a dohányzás cigi cigaretta olcsó leszokás elektromos dohányzásról

 

Az e-cigaretta használatának legfőbb előnyei:

  1. alacsonyabb az egészségügyi kockázat,
  2. a hagyományos dohányzást tiltó helyeken is használható (iroda, étterem, repülő…),
  3. a társadalmi kirekesztés elkerülése,
  4. nem füstöl, nem ég, nem tűzveszélyes,
  5. a passzív dohányzás kizárva,
  6. a használatkor kiáramló pára szagtalan, így nem lesz büdös a ruha és haj,
  7. jelentősen olcsóbb, mint a hagyományos dohányzás.

Ismerkedjen meg a dohányzásleszoktatás legújabb és jelenleg leghatékonyabb módszerével, az elektromos cigarettával, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes pótolni. Ha az elektromos cigarettát használja a mindennapi dohányzás helyett, nem kényszer a leszokás, mert azt egészségesen, - a leszoktatás végén nikotinmentes patronnal, következmények nélkül folytathatja.

 

 

Az OXYGAIN, egy elektromos "cigaretta", amely füst helyett vízgőzt, úgynevezett "füstködöt" állít elő. 

Érzékszerveink számára azonos a füstölgő cigaretta élményével, azonban nem büdös.

Az elektromos cigaretta patron, az illóolaj mellett kizárólag nikotint tartalmaz, amelynek erősségét mi választjuk meg. A legerősebb nikotintartalmú kapszulában is csupán tizedrésze nikotin található a hagyományos cigarettában lévő mennyiségnek. A leszokási módszer az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása alapján készült: lásd az elektromos cigaretta készlethez mellékelt használati útmutatóban. 

A nikotinfüggőséget, a leszokás során kezelnünk kell (lásd: nikotintapasz, nikotinrágó, biorezonancia, stb.), ugyanakkor a megszokott mozdulatsor megtartása lehetővé teszi, hogy valóban könnyedén, idegesség és az elhízás veszélye nélkül tudjuk eldobni az egészségre káros valódi cigarettát.

Az elektromos cigaretta, mint ahogy azt többször is említjük, kis mennyiségben nikotint tartalmaz, (ami nagy dózisban káros lehet az egészségre), ugyanakkor nem tartalmaz kátrányt, nitrogén cianidot, nitrogéndioxidot, cián és arzénvegyületeket, valamint szénmonoxidot, ezért mondhatjuk, hogy egészségesebb. A leszoktatási periódus során eljuthatunk a nikotinmentes patronig. Innentől egészségesen dohányozhatunk!!

Teljes mértékben képes pótolni a dohányzás nyújtotta élvezetet, mozdulatsort, szertartást, így a kialakult függőség elnyújtott leszoktatással tökéletesen kivitelezhető. 

Vásárolni az alábbi linken tud:

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigi.blog.hu/api/trackback/id/tr291216863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heck Elek 2011.08.18. 19:33:16

Elektromos cigaretta webáruház. Széles választék, jó árak, korrekt kiszolgálás:

www.ecigionline.com
süti beállítások módosítása