Hirdetés

E-Cigi

Elektromos cigaretta. Információk, tájékoztatók, boltok, árak.

Friss topikok

  • Heck Elek: Elektromos cigaretta webáruház. Széles választék, jó árak, korrekt kiszolgálás: www.ecigionline.com (2011.08.18. 19:33) Az elekrtomos cigaretta
  • Cukorbeteg: Kötelezően be kell szerezni-e mindenkinek aki alkalmi dohányos :) A videó is érdekes volt :) (2010.10.18. 22:47) Újdonság! E-Pipa!

Elektromos cigaretta mindenkinek

2009.08.24. 19:13 Xaero88

SuperMiniX90 BLUE

Címkék: mini cigi cigaretta olcsó elektromos

 SuperMiniX90 BLUE

NINCS DOHÁNY, NEM BÜDÖS, FÜSTÖL DE NEM ÉG !!! -Mert ez elektronikus !
CSAK TISZTA NIKOTIN ÉS VÍZGŐZ !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készlettartalma:
-SUPER MINIX90 BLUE e-cigaretta készülék(hossza:89mm,átmérő:8mm,súly:9g,90mAh),
-Pót akkumulátor,
-Akkumulátor töltő
-5 db patron,
-kezelési utasítás
-jótállási jegy (1év Jótállás !)

Jellemzők:

-exkluzív, egyedi megjelenés 
-kék indikátor LED 
-praktikus doboz beépített töltővel 
-automatikus akkumulátor töltés 
-egyszerű és kényelmes kezelhetőség 
-nagyszerű kiegészítők 
-a létező legkisebb elektromos cigi 
-könnyű súly 

Az OXY GAIN SUPER MINI X90 BLUE elektromos cigarettát fekete BLUE BOX akkutöltővel szállítjuk.


Az elektromos cigaretták teljesítményét, megfelelő működését nagyban befolyásolja az akku töltöttségi szintje. Mérete miatt a SUPER MINI X90 BLUE akkumulátor kapacitása limitált, ezért csak gyakori töltéssel nyújtja a megszokott dohányzási érzést.
A BLUE BOX segítségével az akkumulátor automatikusan töltődik, elég becsavarnia az akkut a BLUE BOX megfelelő nyílásába, és nincs gondja az akkumulátor teljesítményével.
A BLUE BOX feltöltése is egyszerű, és gyors. Mindössze 2 óra szükséges a töltéshez. Tölthető:

hálózatról (a 220 V-os hálózati csatlakozót a készlet tartalmazza), 
számítógépről USB-n keresztül (USB kábel rendelhető) 
autóban a szivargyújtóról (szivargyújtó csatlakozó rendelhető), 


Ha NEM TUD, vagy NEM AKAR leszokni a dohányzásról...
ha szeretne GYORSAN, KÖNNYEDÉN, ÉS TARTÓSAN LESZOKNI a dohányzásról...
ha mostantól SOKKAL KEVESEBBET akar költeni cigarettára... 
ha ugyanolyan MÉRETŰ CIGARETTÁT akar szívni, mint eddig...


Az OXY GAIN használata a nikotin tartalmának köszönhetően a dohányzás minden élményét nyújtja, kielégítve a dohányosok nikotin utáni szükségletét. Az egészséget nem veszélyezteti oly mértékben, mivel nem tartalmaz káros és rákkeltő összetevőket, mint a szén-monoxid, a nitrogéndioxid, a hidrocián sav, az arzén, az ólom, vagy a kátrány.
Nem hiányzik a megszokott mozdulatsor, a megszokott érzés és látvány sem. Nem zavarja a környezetét, hiszen a füst csak látszólagos, valójában pára, ami nem büdös. 

Egy patron kevesebb nikotint tartalmaz, mint egy doboz cigaretta és kb.8szál cigarettát helyettesít.

Sokkal kevesebbe kerül a dohányzás,ha az OXY GAIN új generációs elektromos cigarettát használja!
... és még a vásárlásra fordított időt is megtakarítja, hiszen mi INGYEN kiszállítjuk Önnek. 

Az elektromos cigarettáról:

Az ELEKTROMOS CIGARETTA képes helyettesíteni a hagyományos cigarettát. Annyiban tér el attól, hogy a használata során nem képződik kátrány, káros égéstermék, és a további közel 500 féle az emberi szervezetre káros kémiai összetevő sem (amelyek egyébként a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák). Tartalmaz viszont nikotint, ami miatt javasoljuk, hogy teljesen szokjon le a dohányzásról!

Az ELEKTROMOS CIGARETTA látszólagos füstjét, melyet mikroelektronikai szabályozó technológia, és mikro-porlasztási eljárás generál, kátrány nélkül lélegezhetik be a dohányzók.

Az ELEKTROMOS cigi-t használók tehát megakadályozzák, hogy tüdejükbe és szervezetükbe kátrány, és számos más veszélyes anyag jusson, és megkímélik a kellemetlen cigarettafüsttől a passzív dohányosokat is.


Az ELEKTROMOS CIGARETTA működése:
Az e-cigaretta belsejében a folyékony nikotint egy miniatűr, porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő alacsony sűrűségű nikotint 0, 5 µm-1, 5 µm ködszerű cseppekké mikro- porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos, vibrációs mezőben. Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a szíváskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, amely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt mikro- porlasztaná a folyadékot, fel kell melegíteni, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy a legkönnyebb legyen porlasztani.

Az OXY GAIN készülékek a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50°C- 60°C) is stimulálja, biztosítva ezzel a dohányosok lélektanilag megszokott függőségét. Az elektromos cigaretta kifejlesztésében mikroelektronikai kontrol technológiát és különleges porlasztási metódusokat alkalmaztak, így kátrány bevitele nélkül is élvezhető. 



HASZNÁLAT (minden készülék esetében):
Az elektromos cigaretta használat kicsit különbözik a normál cigizéstől. Inkább egyfajta inhalálásról van szó.

Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:

Ne szívja a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal éri el azt a hatást (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „füst”) amit a megszokott, normál cigarettája nyújt.

Ne szívjon túl kicsi slukkokat, és ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére. 

Mindig lassan szívjon a cigarettába (5-7 alkalommal „rágyújtásonként”), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet. 


A PATRON: 
A patron nikotin folyadékot tartalmaz. Dohányzás közben a nikotin 7-9 másodperc alatt a vérbe jut, amire a dohányos szervezete egy sor fiziológia reakcióval válaszol, mint például a boldogság érzet. Manapság, szakértők és sok klinikai tapasztalat szerint a „nikotint helyettesítő terápia” a biztos és hatásos módja a dohányzásról való leszokásnak.

Az OXY GAIN nikotin patron mentes az oly a káros anyagoktól, mint a kátrány és a szénmonoxid, a dohányzás ártalmai minimálisra csökkennek. Több egészségügyi és fogyasztóvédelmi szervezet (TUV, SGS) méreganyag tesztelése igazolta az OXY GAIN patronok biztonságosságát. 

A patronok erőssége kizárólag a nikotintartalmat jelzi. Mikor szívja az elektromos cigarettáját, az atomizátor által felmelegített, nikotinnal kevert vízgőzt (látszólag füst) inhalál. Ennek a látszólagos füstnek a mennyisége határozza meg a használat során érzékelhető erősséget.


Összefoglalva :
A nikotinadag elfogyasztása, a cigarettázás mozdulatsora mellett a műanyag cső végén pislákoló piros fény és a szagtalan, tiszta páragőz füstimitációja a dohányzás élményét hivatott kelteni anélkül, hogy mintegy 500 egészségre káros vegyületet s több mint negyven rákkeltő anyagot kellene beszívni. Emellett beépített program akadályozza a láncdohányzást: 15 szippantás után a szerkezet villog, melegszik, és csökkenti a nikotinadagot, majd egy idő múlva nem ad ki mást, csak üres páragőzt.


Amiért jó: 
-A nikotint leszámítva, nem káros az egészségre. 
-Nem vagyunk kitéve a rákbetegségnek. Fő okozója a kátrány! 
-Megszűnik a köhögés. 
-Megnő a tüdőkapacitásunk. 
-Kitisztul a hangunk. 
-Nincs passzív dohányzás. 
-Nincs büdös füst. 
-Nem ég -nem gyújtjuk fel az ágyat !
-Nem hízunk el, ha le akarunk szokni.
-Bárhol használható -tehát szívhatjuk a moziban,vonaton,repülőn is. 
-Nem leszünk kiközösítve. 
-Nem kell annyit festeni és függönyt mosni. 
-Nem kell rohangálni dohányzásra kijelölt helyet keresni. Tehát időt takarítunk meg. 
-Nem égetjük ki többé a kocsi kárpitját. 
-Nem karambolozunk, mert visszarepült , vagy leesett a csikk. 
-Nem szemetelünk. 
-Nem borítjunk magunkra a hamutartót és nem esik a hamu a kedvenc ruhánkra. 
-Nem égetjük ki mások ruháját sem. 
-Nem kell többé gyufát keresgélni. 
de még sorolhatnánk...

Használati utasítás:
http://www.ecigi.hu/leirasok/hasznalatiutasitas-x90blue.pdf

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigi.blog.hu/api/trackback/id/tr921335502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása